Tre sanningar om mig och värsta boken

Idag åkte jag, min mamma och min syster in till stan för att fika och fönstershoppa lite. Vi började dagen med en god frukost på Little London. Älskar baguetter.

Efter frukosten gick vi mätta och nöjda runt en stund i Nordstan och rörde oss sedan mot Vetenskapsfestivalen. Där dukade Göteborgs ungdomsbibliotekarier upp två långa bord med gratis böcker till ungdomar mellan 13 och 25 år. Himla fint initiativ!

Ett litet urval av böckerna som fanns där. De gick snabbt åt! Girl online av Zoë Sugg stod för flest och störst bokhögar. Det fanns även några ljudböcker på MP3.

Den här boken valde jag! Hobbiten av J.R.R. Tolkien. Har velat ha den länge. Lyckades norpa åt mig den sista. Vid spårvagnarna delades det ut Geisha, mums!

Förra gången tog jag denna, fortsätter på mitt Tolkien-spår.

Min syster blev överlycklig när hon hittade If I was your girl av Meredith Russo.

Nu fikar vi hos mormor.


Tre sanningar om mig

~ Jag kommer från samma lilla by som vårt Eurovision-hopp, Robin Bengtsson. Jo, det är sant! Ni hejar väl ikväll?

~ Jag gillar inte kakor och bakelser (eller ens sötsaker) särskilt mycket. När jag går på café väljer jag hellre en macka än en kaka, till min systers stora sorg.

~ Jag är näst intill besatt av jul. Julen är det bästa jag vet. Älskar mysfaktorn, stämningen och maten. Jag och min syster har en liten tradition där hon kommer på besök till mig strax innan första advent varje år, och sedan pyntar vi hela min lägenhet tillsammans. Jag går verkligen all in. Har gran och allt (fast en av plast). Vi äter pepparkakor och dricker de första klunkarna julmust. Lyssnar på julmusik och börjar titta på julfilmer. Sen åker vi hem till mina föräldrar och pyntar deras hus.

Hoppas ni har en fin helg!

Bloglovin’  │ Instagram

Annonser

27 reaktioner till “Tre sanningar om mig och värsta boken

 1. Vilken trevlig dag ni har haft! Fast jag är lika frågande som din syster, hur kan man inte gilla kakor… Macka framför kaka väljer jag bara om jag är hungrig eller ska vara ”klok” och det händer väl med ojämna mellanrum.

  Gillad av 1 person

  1. Ja, det har vi verkligen! 😁 Haha, ja, det är en fråga jag ofta får och jag har ingen aning. Sånt bara lockar inte mig. Men jag älskar ost, så jag äter gärna det när andra äter kakor 😉 eller så nöjer jag mig med en kopp te 😊

   Gillad av 1 person

 2. Åh! Härlig dag! Gratis är
  Gott 🙂

  Önskar att jag kunde känna så för någon högtid.. speciellt julen men det är bara stress och ångest.

  Gilla

  1. Ja, visst är det 😉 Ja, vet att många känner så och det är ju trist 😦 Men jag älskar verkligen hur mysigt det är med alla ljus och alla dofter, så jag ser liksom bortom all stress. Sen förstår jag såklart att det inte funkar för alla.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s