Bloggfrukost, signeringar och goodiebag

Bloggtober

På Bokmässan var jag på mitt livs första bloggfrukost. Jag visste inte riktigt vad jag kunde vänta mig eller hur det skulle gå till. Frukosten var med Bokförlaget SOL och några av deras författare, så det fanns goda möjligheter till signering och samtal. Bokförlaget SOL ger ut ”underhållande hängmatteromaner” av svenska författare. Läs mer om förlaget här.

Jag kom sent. Jag planerade att vara där vid öppning, men allt verkade gå fel. Jag hade svårt att vakna på morgonen och när jag väl kom ut till hållplatsen var min vagn inställd, så jag fick åka en omväg med vagnar som både var sena och fulla. Men tillslut kom jag dit.

På frukosten serverades ostfrallor, juice och drickyoghurt. Flera av förlagets författare minglade med montergästerna och signerade böcker. Jag pratade mest med författarna om deras skrivprocesser. Det är intressant att skrivprocesser kan se så olika ut men ändå nå fram till samma resultat – en färdig bok.

2017-10-07 10.49.11 4.jpg

Där fanns provexemplar av en kommande bok, Framtidskontraktet av Anna Tägtström Visconti, och en ny roman, Gamla tiders skuld av Anders Winckler. Jag fick båda signerade.

2017-10-11 09.44.57 1.jpg

På frukosten passade jag även på att köpa Josefine Sandbloms feelgood Kalla mig Amanda. Ser fram emot att läsa den! Fick såklart även den signerad.

Efter frukosten fick jag en goodiebag som innehöll bland annat en penna, fotvård (bra att ha efter långa bokmässedagar), godis och ett bokmärke.

2017-10-11 09.44.56 1.jpg

Bokmärket från Säck och Aska är så fint! Min favoritfärg är turkos.

2017-10-11 09.44.58 1.jpg

Jag gick till frukosten oerhört nervös och dessutom sen, men lämnade den upprymd och glad. Tack för en fin frukost med trevliga samtal, Bokförlaget SOL!

Bloglovin’  │ Instagram

Annonser

6 thoughts on “Bloggfrukost, signeringar och goodiebag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s