Solskriveri(v)er

I förmiddags packade jag en liten väska med förnödenheter så som en flaska vatten, en mjuk handduk, en bok och en liten anteckningsbok och gav mig ut i solen. Jag kände att jag behövde en paus från lingvistiken och möjligheten att fylla på D-vitaminlagret kändes otroligt lockande. Jag läste aldrig något ur boken jag tagit med, men vattnet gick åt och några sidor fylldes i anteckningsboken.

Jag hade ingen direkt plan med skrivandet, utan skrev bara det som föll in. Mest blev det några tankar om mitt frö, några förslag på hur jag kan fylla de gäckande luckorna som bromsat hela produktionen, men också lite om bloggen. För sanningen är att Bokstund tyvärr bortprioriterats det senaste, och så vill jag inte ha det.

Jag vill naturligtvis fortsätta fylla Bokstund med intressant innehåll, men ibland är det svårt att göra det. Jag har ständigt idéer på blogginlägg som både skulle vara spännande att skriva och (förhoppningsvis) intressanta att läsa, men det är inte alltid jag känner att jag har tid att genomföra de där idéerna. Så jag skriver ner dem i en liten anteckningsbok och låter dem damma bort, ungefär som böckerna jag ska skriva recensioner om. Märkligt beteende egentligen, för det enda jag vill är att skriva alla de där blogginläggen och recensionerna. Så nu sätter jag ner klacken!

En projektplan för det fortsatta arbetet (som är så himla kul) med Bokstund har inletts. Ibland är det bra att få ner sånt på papper. Jag vågar inte lova några inlägg riktigt än, men jag har planer. Solen har gett mig förnyade krafter och jag vet att hur det än blir så är det en sak som är säker:

Bokstund ska leva.

Hoppas ni också har det fint i solen!

Bloglovin’ │ Instagram

Annonser

2 reaktioner på ”Solskriveri(v)er

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s