Vad händer? Så mycket nytt

Nu har jag varit borta ett tag från bloggen igen, men det finns förklaringar. Hösten är min favoritårstid, och denna hösten har inneburit många nya spännande möjligheter.

Nya jobb

Ja, i plural! Dels som vikarie på två bibliotek här i Göteborg, och som medarbetare på Akademibokhandeln på Backaplan.

Äntligen får jag jobba med böcker! Det är så kul! Och med en stor variation. Jag kommer skriva mer om vad jag gör på mina respektive jobb, på samma sätt som jag skriver om skolan, så håll koll på bloggen.

Nytt hem

Jag har lämnat min gamla studentlägenhet och flyttat ihop med min kille. Så mysigt!

Det har varit mycket jobb med att tömma min gamla lägenhet på grejer och att städa den, men nu är allt äntligen klart. Lägenheten är nästan renare än den var när jag flyttade in där och nycklarna avlämnade till den nya hyresgästen. Hejdå Gamlestan! Hej Vasastan!

Slutligen

Jag trivs väldigt bra med alla mina nya jobb samt med mitt nya hem, men det är också en viss omställning. Plugget har fått nedpriorterats för att jag ska kunna arbeta mer. Skrivandet har nästan dött ut helt, men det börjar bli på bättringsvägen igen nu när allt börjar bli stabilare.

Jag tänkte göra ett lite halvhjärtat försök med NaNoWriMo i år. Jag vet att det är mycket annat som kräver min tid, men jag vill också hinna skriva på egna projekt. Jag ska försöka göra som jag hörde så mycket på årets Bokmässa: inte leta tid för skrivandet, utan bara skriva varje gång tillfälle ges.

Förra året blev jag tipsad av en läsare att skriva i mobilen. Så kommer jag försöka göra mer i år. För ofta får jag lite extra tid när jag sitter på bussen/vagnen till och från jobbet, eller på lunchrasten. Och tänka på det Sarenbrandt sa på ett samtal jag lyssnade på:

Det är bättre att ha en text att jobba utifrån än att inte ha någon text alls.

Träningen går väl sådär, om jag ska vara ärlig. Jag har haft lite problem med mitt skadade knä (sedan förr-förra vinterns tyngdlyftning på lager), särskilt nu med allt arbete med lägenheten, så träningen har fått vara. Och ibland har jag behövt vila. Men jag jobbar på att skapa mig en hållbar rutin, där både träning, skrivande, jobb och samboliv ska harmonisera.

Hoppas ni haft en kuslig helg! 🎃
Bloglovin’ │ Instagram

Annonser

2 reaktioner till “Vad händer? Så mycket nytt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s