Spännande ny bok och ännu mer spännande nytt te

Jag slutade tidigt igår, så jag passade på att sätta mig i soffan med en ny bok och lite gott te.

Boken är den andra fristående delen i Promise Falls-trilogin, en serie som kretsar kring den lilla staden Promise Falls som är utsatt för någon som vill att alla ska få sona för det förflutnas synder. På baksidan finns en blurb av Stephen King vilket bara gör mig ännu mer intresserad av boken. Återkommer när jag läst lite i den!

1970-01-01 01.00.00 3.jpg

Testade samtidigt ett spännande te jag fått hemskickat på post av @drgrel – ett te med smak av semla. Jag såg för några veckor sedan på hennes Instagram-sida att hon drack det, och eftersom jag är Nicke Nyfiken frågade jag om det verkligen VAR te som smakade semla. Och det var det! Hon var vänlig nog att skicka mig lite att testa, så nu har min nyfikenhet stillats.

För alla andra som också undrar hur semmelte smakar – det smakar semla. Haha. Jag funderade på att ha i en skvätt grädde för att göra upplevelsen komplett, men mjölk räckte gott och väl. Mycket gott! För en kardemummaälskare som jag är det ett fint te, och det kan mycket väl ersätta ”riktig” fika.

Bloglovin’ │ Instagram │ Facebook

Annonser

4 reaktioner till “Spännande ny bok och ännu mer spännande nytt te

  1. Kände precis samma! Det finns att köpa i Uppsala på en tehandel som heter Tehörnan tydligen, men bör ju finnas något likande i andra städer med tänker jag!

   Gilla

  1. Ja, en helt ny tesmak för mig! Rekommenderar den om du gillar semla (det gör väl de flesta) – och om du hittar den 😊

   Promise Falls-serien är helt fristående, men vill du ändå läsa dem i ordning (har full förståelse för det 😉) så heter den första Sveket 😊📖

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s