Hej, och välkommen!

Snapchat-7831018719909616220

Så kul att du hittat hit. Jag heter Caroline och det är jag som är hjärnan bakom Bokstund. Jag strävar efter att erbjuda en bred litteraturblogg både om skrivande och läsande, och här finns också att läsa lite om vad jag gör i skolan och även lite om mitt alldagliga, men ändå ovanliga, litteraturfyllda studentliv. Jag kallar Bokstund lite skämtsamt för en litterär livsstilsblogg. Nya inlägg kommer upp ett par gånger i veckan, lite när andan faller på egentligen.

Jag pluggar till en kandidatexamen i litteraturvetenskap med förlagsinriktning på Göteborgs universitet. Under våren och hösten 2017 breddar jag mig även inom barn- och ungdomslitteraturen. Under kategorin Plugget kan du läsa mer om vad jag gör i skolan. Det går också fint att söka efter exempelvis redaktionell praktik då jag försökt tagga alla relevanta inlägg.

19:e maj 2017 debuterade jag som korrekturläsare, lektör, textformgivare och framförallt redaktör med debutantologin Isbrytning. Hela upplagan sålde slut på releasefesten, men texterna finns också tillgängliga digitalt på isbrytning.se.

 

 

Annonser